Veelgestelde vragen Squash

Voor vragen over Playtomic kan je hier terecht.

Is pay per play ook nog steeds mogelijk?

Pay per play reservaties zijn ook nog steeds mogelijk. Dit kan voor €4 per persoon per uur tijdens daluren en €8 per persoon per uur tijdens piekuren.

Kan je de huur van een court verdelen onder de verschillende spelers?

Ja, om gemakkelijk de huur van een court te kunnen verdelen onder de verschillende spelers, hebben we met onze partner playtomic een ‘divide-payment’ functionaliteit toegevoegd aan het reserveringssysteem. Deze functionaliteit laat toe om tijdens het reserveren van een court de namen in te geven tot het moment dat de match start van de spelers waarmee je zal spelen, elke speler zal dan enkel zijn deel van het court betalen. (Let op: indien spelers hun deel van de reservatie twee uur na het verlopen van de match nog niet hebben betaald, zal de persoon die de reservering heeft gemaakt  hun deel alsnog moeten betalen).

 

Naast de divide-payement functionaliteit zullen we binnenkort ook de functionaliteit ‘matches’ toevoegen. Deze functionaliteit zal gelijkaardig werken als de WhatsApp-groep. Spelers of de club kunnen een match aanmaken voor een bepaald niveau, op deze match kan iedereen van dat niveau aansluiten. Enkel als er voldoende spelers zijn zal de reservatie worden aangerekend, ook hier zal elke speler enkel zijn deel van de reservatie betalen.

Kunnen credits vervallen en kan je ze voor alle sporten op Ter Eiken gebruiken?

Credits kunnen niet vervallen en zijn bovendien geldig voor zowel padel als squash.

Zijn credits overdraagbaar?

Credits zijn in principe strikt persoonlijk, je kan ze dus niet overdragen van de ene persoon naar de ander. Indien jullie echter vaak met hetzelfde groepje spelen kunnen jullie eventueel wel samenleggen om credits te kopen. De credits zullen dan wel door 1 persoon moeten gekocht worden, deze persoon zal dan ook altijd de court moeten reserveren en betalen voor beide personen. 

Kan ik een gereserveerd veld nog annuleren en krijg ik dan mijn geld/credits terug?

  • Meer dan 24u voor de start van de reservatie kan je als speler zelf je veldje annuleren. Wanneer je annuleert krijg je de betaalde som terug zoals je deze betaalde, hetzij via Bancontact, Visa of Credits.

  • Minder dan 24u voor de start van de reservatie kan je enkel telefonisch annuleren, dit enkel tijdens de openingsuren van het clubhuis. Wanneer je annuleert krijg je de helft van de betaalde som terug in credits.

  • Indien een speler niet komt opdagen zonder het veld te annuleren zal de betaalde som niet kunnen worden teruggevorderd. Uitdovende leden die niet komen opdagen kunnen tijdelijk geschorst worden.

Contactinformatie
Openingsuren Padel & Squash

Maandag - Zondag

07.00 - 23.30

Squash tijdelijk gesloten en racketverhuur padel tijdelijk niet beschikbaar door Covid

Openingsuren Bar (tijdelijk gesloten door Covid)

Maandag - Vrijdag

16.00 - 00.00

Zaterdag - Zondag

09.00 - 19.30