Teambuilding

Teambuildings zijn de ideale gelegenheid om eens samen te komen en elkaar te leren kennen op een informelere manier. Bij ons zijn er ontzettend veel mogelijkheden om dit te doen. Padel, de sport van de 21e eeuw is natuurlijk erg populair dezer dagen. Er kan een initiatie gegeven worden gevolgd door een up and downtornooi.  Combinaties met Trampolinepark, Inflatable park en squash zijn ook mogelijk.

 

Voor de teambuilding compleet te maken is het natuurlijk essentieel dat er achteraf ook nog een hapje en drankje gedronken wordt in ons clubhouse waarbij er gezellig kan nagepraat worden over de teambuilding. We bieden dan ook verschillende keuzes aan voor teambuildings:

- croque of panini (kip of tomaat mozarella)

-pizza (margharita, salami, 4 kazen, verdure, proscuitto)  of spaghetti bolognaise

-bbq meat lover (gemarineerde steak, bbq worst, kipfilet 'Indian Mystery') of bbq Bourgondisch (bbq steak, scampi brochette, spare-ribs, kipfilet 'Indian Mystery) 

beiden met een uitgebreid groentenbuffet (tomatensalade met bieslook vinaigrette, boontjes met mosterd vinaigrette, geraspte wortelen, komkommersalade, gemengde sla, witte koolsalade, bloemkool-broccolisalade met yoghurt dressing) ,sauzen (cocktail, look, bbq) en warme peperroomsaus), krielaardappeltjes met rozemarijn of aardappelsalade en stokbrood

 

Contacteer ons op teambuildings@tereiken.be met voorkeursdatum en -uur, gewenste sporten (met of zonder begeleiding), gewenste eten achteraf, met of zonder (beperkte) open bar.