top of page

FAQ Padel

Is pay per play ook nog steeds mogelijk?

Pay per play reservaties zijn ook nog steeds mogelijk. De tarieven vind je ook op onze website terug bij 'tarieven'.

Kan je de huur van een court verdelen onder de verschillende spelers?

Ja, om gemakkelijk de huur van een court te kunnen verdelen onder de verschillende spelers, hebben we met onze partner playtomic een ‘divide-payment’ functionaliteit toegevoegd aan het reserveringssysteem. Deze functionaliteit laat toe om tijdens het reserveren van een court de namen in te geven van de spelers waarmee je zal spelen, elke speler zal dan enkel zijn deel van het court betalen. 

Kunnen credits vervallen en kan je ze voor alle sporten op Ter Eiken gebruiken? Ook op meerdere locaties?

Credits kunnen niet vervallen en zijn bovendien geldig voor zowel padel als squash. Ze zijn geldig zowel voor Edegem als voor Boechout.

Zijn credits overdraagbaar?

Credits zijn in principe strikt persoonlijk, je kan ze dus niet overdragen van de ene persoon naar de ander. 

Wat met interclub en aansluiting Tennis Vlaanderen?

Een lidmaatschap van Tennis Vlaanderen loopt steeds tot 31/03. Mensen die vanaf nu lid worden zijn tot 31/03/2023 lid van Tennis Vlaanderen. We vragen om lid te worden van Tennis Vlaanderen een bijdrage van €20. Je kan heel eenvoudig lid worden via de website of app van tennis Vlaanderen. Hoe dat juist moet zie je hier.

 

Wat kan je met je aansluiting bij Tennis Vlaanderen doen:​

  • Tornooien spelen van Tennis Vlaanderen (elk tornooi heeft apart inschrijvingsgeld, inschrijven doe je via hun website

  • Een sportongevallenverzekering bij Ethias

  • Interclub 

Kan ik een gereserveerd veld nog annuleren en krijg ik dan mijn geld/credits terug?

  • Meer dan 24u voor de start van de reservatie kan je als speler zelf je veldje annuleren. Wanneer je annuleert krijg je de betaalde som terug zoals je deze betaalde, hetzij via Bancontact, Visa of Credits.

  • Minder dan 24u voor de start van de reservatie kan je enkel telefonisch annuleren, dit enkel tijdens de openingsuren van het clubhuis. Wanneer je annuleert krijg je de helft van de betaalde som terug in credits.

  • Indien een speler niet komt opdagen zonder het veld te annuleren zal de betaalde som niet kunnen worden teruggevorderd. Uitdovende leden die niet komen opdagen kunnen tijdelijk geschorst worden.

Wat met lessen?

De huur van de courts wordt verrekend in het lesgeld.

Wat bij overmacht door regen?

Indien je op een outdoor terrein speelt en er is effectief regen waardoor er niet kan gespeeld worden kunnen de credits worden teruggevorderd door naar de bar te bellen en dit te melden. Dit geldt niet indien er overdekt of indoor wordt gespeeld.

bottom of page