top of page

Interclub Padel

Hoe kan ik interclub spelen bij Ter Eiken Essen?

Het nieuwe padelseizoen komt eraan en dus kijken we ook weeral naar de nieuwe interclubperiode. In het voorjaar van 2024 is er een nieuwe interclub, net zoals vorig jaar. Wil je meer algemene informatie hierrond (data, regels, reeksen, enz.), check dan onderstaande link:

https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/padel/interclub

 

De ploegen kunnen pas vanaf 01/01/2024 officieel ingeschreven worden, maar vanaf heden ontvangen we graag de inschrijvingen van de ploegen via mail. 

Heb je als kapitein zijnde uw ploeg al compleet en wil je inschrijven voor de interclub op Ter Eiken? Mail dan onderstaande gegevens naar essen@tereiken.be:

  • Naam, telefoonnummer en lidnummer van jezelf als kapitein.

  • Namen en lidnummers van de spelers die je op de spelerslijst wil.

  • De gewenste reeks (open/dames – reeks)

De kapitein van de ploeg is degene die deze mail stuurt en hij/zij wordt de verbinding tussen de ploeg en de club.  

 

De lidmaatschappen van alle spelers moeten vernieuwd zijn voordat ze ingeschreven kunnen worden. Met zo’n account kan je ook deelnemen aan alle competities van Padel Vlaanderen en ben je steeds verzekerd wanneer je op een padelcourt stapt. Als speler breng je dit zelf in orde en dit kan via onze clubpagina op de website van Padel Vlaanderen via onderstaande link:

https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/clubdashboard/abonnementen?clubId=1612366

 

Een ploeg inschrijven voor de interclub op Ter Eiken kost €200 in totaal en dit is allemaal inbegrepen voor zowel de poulefase als eventuele eindronde: 

  • 2 courts voor 3 uur indoor

  • 2 tubes ballen 

  • Grote warme mix en een portie frietjes + 4 sauzen per team

bottom of page