top of page

Interclub Padel

Hoe kan ik interclub spelen bij Ter Eiken?

Het nieuwe padelseizoen komt eraan en dus kijken we ook weeral naar de nieuwe interclubperiode. In het najaar van 2024 is er een nieuwe interclub, net zoals vorig jaar. Wil je meer algemene informatie hierrond (data, regels, reeksen, enz.), check dan onderstaande link:

Padel mixed cup: https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/padel/mixed-cup

Padel senior cup: https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/padel/senior-cup

 

De ploegen kunnen pas vanaf 05/07/2024 tot 31/07/24 officieel ingeschreven worden, dus vanaf heden ontvangen we graag de inschrijvingen van de ploegen via mail. 

Heb je als kapitein zijnde uw ploeg al compleet en wil je inschrijven voor de interclub op Ter Eiken? Mail dan onderstaande gegevens naar nicolas@tereiken.be:

  • Naam, telefoonnummer en lidnummer van jezelf als kapitein.

  • Namen en lidnummers van de spelers die je op de spelerslijst wil.

  • De voorkeurslocatie (Edegem/Boechout)

  • De gewenste reeks (open/dames – reeks)

De kapitein van de ploeg is degene die deze mail stuurt en hij/zij wordt de verbinding tussen de ploeg en de club. De voorkeurslocatie die je doorgeeft is niet gegarandeerd, maar we proberen hier wel zoveel mogelijk rekening met te houden. We nemen ook maximum 3-4 ploegen per locatie per speelmoment aan. 

 

De lidmaatschappen van alle spelers moeten vernieuwd zijn voordat ze ingeschreven kunnen worden. Met zo’n account kan je ook deelnemen aan alle competities van Padel Vlaanderen en ben je steeds verzekerd wanneer je op een padelcourt stapt. Als speler breng je dit zelf in orde en dit kan via onze clubpagina op de website van Padel Vlaanderen via onderstaande link:

https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/nl/clubdashboard/abonnementen?clubId=2227

Een ploeg inschrijven voor de interclub op Ter Eiken kost €200 in totaal en dit is allemaal inbegrepen voor zowel de poulefase als eventuele eindronde: 

  • 2 overdekte/indoor courts voor 3 uur

  • 2 tubes ballen per ontmoeting

  • ETEN

  • Administratieve kosten

Voor nog andere vragen rond interclub, stuur gerust een mailtje naar nicolas@tereiken.be.

bottom of page